.:: Experiment, Experience & Enjoy ::.

Syawal 1427H


Syawal yang lalu diraikan dengan penuh kesederhanaan. sebelum2 ni pun sederhana gak, tapi tahun ni rasa syukur kerana dpt meraikan hari kemenangan bersama abang & baby yang masih dlm rahim😉

Alhamdulillah segala urusan kami dipermudahkan-Nya setelah diuji dengan bermacam2 dugaan sepanjang ramadhan yang lalu(sentiasa ingat ade org lain lg susah dr kite..). 1 Syawal kami di muar.. a new experience for me, yelah sambut raya dengan keluarga mertua..tapi nothing different much, same je meriah nye..malah meriah sikit kot berbanding sambutan di kg aku.. nie antara hikmah yg aku nampak la bila aku berkahwin dengan abang😉

Pagi raya kedua, kami dah bertolak ke seremban.. kelam kabut sikit sbb kereta yg dipinjam terpaksa dipulangkan kepada yg empunya.. mlm tu jgk balik ke shah alam semula.

Raya ke-3, kami pulang ke perak pulak..em, ni pun balik hari je..dpt la jumpe opah yg rasenye skang nie setahun sekali je dpt ketemu..

Raya ke-4 dan seterusnya till end of the week kami di shah alam. sempat jugak buat projek membakar sate bersama2 my siblings. meriah ape, sbb tahun nie dah bertambah sorang lg tukang kipas sate yg x reti2 nak rehat..asyik mengipas aje..hehe. ape2 pon kami enjoy makan satay sepuas2nya sampai kan ade ‘org tu’ x hengat dunia..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: