.:: Experiment, Experience & Enjoy ::.


– Agak lama rasanya tidak menjengah apatah lagi meng’update’ blog ni.. macam² perkara berlaku, yang pasti nya setiap satu menjadi ibrah buat diri ini buat bekalan di hari kemudian.

– Abah ‘collapse’ sebulan lebih, kemuncak nya di tahan di wad ICU and warded selama seminggu di SMC. Insiden ini sedikit sebanyak memuhasabahkan kami sekeluarga..alhamdulillah Allah masih menyayangi kami dengan mendatangkan ujian sebagai peringatan buat hamba Nya yg sering leka dan alpa dengan dunia. Mudah²an setiap saat diuji itu akan membuahkan ganjaran di akhirat kelak..ameen!

– Alhamdulillah, kami sekarang sudah berpindah ke putrajaya.. harap² sangat dpt membesarkan anak² kami dalam suasana yg kondusif. Banyak pro & kontra pindah rumah ni.. bila fikir² balik.. dah dua tahun jugak kami menetap di kajang. Sape² yg nak melancong ke putrajaya, jemput singgah di teratak kami😉

– Ummi start mengajar semula di CUCMS same seperti tahun lepas.. sesak jugak kalau tak kerja.. hehe.. ade ruang utk meneruskan kerja dakwah dengan mad’u yg pelbagai.

– Fateh mula belajar duduk taska.. alahai siannye die😦 Okey la sebagai pendedahan awal utk fateh sbb kami tgk fateh ni mmg suka bersosial. Mana² pergi mesti nak berkawan.. lagi pantang kalau berjumpa dengan sepupu² kakak ani & sofi…waa mesti fateh kena rebut..😉

sambung later..seruan sudah sampai🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: