.:: Experiment, Experience & Enjoy ::.

Final AQ3 @ PICC


Alhamdulillah dpt attend Final AQ3 @ PICC on 19th Jun ’08 yg lepas😉

Last minit dpt kad jemputan, sampai terlebih satu lagi.. actually berbelah bahagi jugak nak pegi ke tak sbb program ni buat live.. means x bleh bawak abg fateh la takut die buat bising aka x leh duduk diam lelame dlm dewan tu.. it happened mase kami pegi program nasyid peringkat kebangsaan kat bgnan ape ntah x ingat..mase tu krew rtm tgh buat rakaman, then abg fateh dah xleh duk diam..bising last² nangis, kami dah cuak dah mase tu dah le duduk tepi kamera..huhuhu.. nasib le rakam sekali suara abg fateh🙂

So kali ni kami decide utk tak bawak abg fateh..sedih😦 Alhamdulillah gak last minit kwn ofis abi sudi tolong jagakan fateh malam tu.. x jauh blok depan umah jer😉 tq k.zana!

Cite pasal AQ3 pulak, hmm.. actually abi yg minat sgt² dgn konsep rancangan ni, yelah since abi pun tgh amik kelas taranum kat masjid putrajaya..so boleh la dia belaja dgn sifoo² kat sane..salah sorang finalis die pun penah jd cikgu taranum abi..

Ummi pulak, minat dgn ustaz² juri..specially ustaz “mantop”..hehe tapi x berpeluang nak jumpe dgn mereka sbb rush in balik after program tamat. memang kagum la dgn ilmu ustaz² ni..

Lastly dpt experience tgk krew produksi tv9 buat rancangan live.. bile pengurus pentas cakap ‘2 minit for comercial break’..apalagi berterabur audience kuar gi toilet..hehe. ummi tgk krew tv9 ni buat kerja lagi rileks dan mesra alam, suke senyum berbanding dgn krew rtm hari tu ..diorg nampak mcm tension je buat keje..itupun buat rakaman bukannye live pun..(wah² selamba je ummi tulis sini..pendpt peribadi je ye based on ape yg ummi tgk..)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: