.:: Experiment, Experience & Enjoy ::.

Ramadhan 1429 tiba lagi..


Ramadhan kareem!

Agak terlewat utk posting ramadhan, tp masih di dalam ramadhan yg mulia..so, ape nak tulis yer?

Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah..masih lagi diberi kekuatan utk meneruskan ibadah puasa + yg sewaktu dgn nya. Awal² puasa keadaan kesihatan agak tidak mengizinkan, tp berjaya menggagahkan diri utk berpuasa juga..moga² terus diberi kekuatan utk meneruskan ibadah ini tanpa halangan. Paling best, ummi dah boleh masuk dapur semula(baca ‘dah boleh masak’)..rase²nya dah boleh handle fasa pening² ni..hmm😉

Masuk minggu ke-2 berpuasa sempat menghadirkan diri ke majlis iftar(gathering) batch 3 @ rumah suria dan x-jaipetra klang valley @ azeezah station, ampang.

Dari kiri:
1. Sebelum berbuka: Girls batch 3 & isteri² batch 3 serta anak²
2. Lepas terawikh: Boys batch 3
3. Budak yg sibuk kutip coklat time org terawikh, bile balik umah br perasan poket die penuh dgn coklat. Kutip buat main jer, makannye tak. Ambikkan utk abi ummi die ..hehe
4. Sebelum balik, Eh! kebetulan pulak😉
5. Abg dgn kwn baru die😉

Gambar kat Azeezah station tu, iskh xde la pulak..kat kamera sendiri abi x byk snap gamba. maklum le meja penuh dgn makanan semua sibuk dgn makanan & anak jer time tu.. kalau ade nnt ummi upload kemudian.

p/s: ‘Takziah’ pd abu nu’man&ummu nu’man di atas ujian ramadhan yg menimpa kalian.

Comments on: "Ramadhan 1429 tiba lagi.." (2)

  1. Wah, ada buat gath jugak. Ni gath set2 x hira yang ngaji kat jai ke?

    Posting le kat mailing list. Just untuk inform pada yang lain utk bagi semangat untuk diorang buat gath jugak

  2. actually gathering batch 3 hira’, byk muka yg familiar ye..batch kami yg paling ramai sambung belajar di jaipetra after spm..& ade beberapa couple yg kebetulan pulak bertemu jodoh dgn ex-jaip.😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: