.:: Experiment, Experience & Enjoy ::.


Selamat Tahun Baru Hijrah 1430 & Masihi 2009! Semoga segala amalan yg lalu diterima Allah dan mendapat keberkatan dlm meniti hari-hari yg mendatang.. ameen!😉

Bulan disember lps(semalam) telah berlalu..hmm, ummi x sempat pulak nak buat entri baru.. kwn² tanya busy ker? tapi ummi ni nak busy aper, maklum la x keje pon mcm org lain.. sibuk menguruskan anak yg semakin membesar saje.. alhamdulillah!🙂

Oh ya, rabu lps(23/12) abg fateh menyambut ulangtahun kelahiran yg ke-2..masyaAllah x sangka yer mcm sekejap je masa berlalu, anak abi ummi dah besar. Mudah²an menjadi anak yg soleh & musleh bila dewasa kelak.

Pagi² tu, abi duk review balik video² lame dgn abg fateh.. hai, terkenang pulak saat² dulu..heh! So, kali ni abi ummi dah decide nak bg hadiah keta/basikal mainan utk abg fateh. Survey punye survey, byk kedai kami masuk..bukan ape, nak cari yg berbaloi harga dgn kualiti..brg sekang sume mahal.. barang anak² lagi la.. lagi kecik lagi mahal..fuh! so akhirnya dapat la sebijik mcm kat pic atas tu, beli kat butik manjaku di bangi😉 sebelum nak pilih mane yg nak dibeli tu abg fateh dah test drive sume jenis keta/tricycle kat kedai tuh.. so lepas dah bayar sume, terus naik keta tu sampai ke keta abi..org lalu lalang tgk sume senyum²..budak x nyempat..haha!

dsci1350dsci1349

20/12

– pegi jalan² ke pd join family trip famili abg dari muar. Abg fateh dpt naik kayak for the 1st time..best! pastu elok pulak die main air pantai dlm pelampung..sbb sblm ni punyer la takot nak masuk dlm air😉

p/s: gamba² byk dlm kamera digital..sejak pindah umah ni x penah pulak lg transfer gamba..duk simpan aje la dlm tu. munjur hp ade kamera, tp basic je la🙂

Comments on: "Backdated: Ulangtahun ke-2 Abg Fateh" (2)

  1. ape la yg ko memekak tu fateh? … ketuk2 kereta tu cam dh ade gaya nk main percussion😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: