.:: Experiment, Experience & Enjoy ::.

Archive for April, 2009

Book Fair 2009

mode: reading a lots of book/magazines/internet articles/etc..  sape2 yg balik dr book fair sume bukunye aku yg rembat dulu..huhu.. mungkinkah sebab aku x dpt nk pegi book fair kali ni??..

1) ATN 2-Bercinta Sampai Ke Syurga
2) Rindu Bau Pohon Tin
3) Pa&Ma Mei09, Feb09
4) Penjagaan Ibu & Bayi 2009
5) Ke Mana Wang Anda?
6) Trio novel Ramlee Awang Mursyid (yg ni last la kot, itu pon kalau aye dah habis baca and die ckp best..haha)
7) Koleksi majalah Anis, Rapi, buku MedSi yg abg hadiahkan..tq 😉 (w/pon mostly edisi tu ku sudah baca(baca: dah ada)..ulangkaji aje la..) 🙂


Ahlan.. ;-)

amna@HPjAmna Rayyan Bt. Mohd Firdaus, 22/3/09, 5.35pm, HPj

cinta yang tulus dalam hatiku
membuang semua hasrat mimpiku
‘tuk bisa menyatakan sayang
‘tuk bisa mengungkapkan semua pada dirimu

tak mungkin bagiku ’tuk memilikimu
segala rasa yang pasti tak mungkin
‘tuk bisa kau terima semua
‘tuk bisa ku nyatakan rasa ku cinta kamu

ketika bunga tak bermekar lagi
dan dunia tak mungkin berputar lagi
saat cinta tak membakar hati ini
kau kan tahu betapa aku mencintaimu
betapa aku menginginkan kamu

Tag Cloud