.:: Experiment, Experience & Enjoy ::.


pround abi & ummi🙂🙂🙂

Setelah banyak kali sesi latih tubi menghafal al-fatehah dgn abi, inilah hasilnya buat mase ni..insyaAllah akan datang akan lebih baik..kan along?🙂

Dah lame rasenya tak mencoret keletah2 anak di blog ni..ikutkan memang banyaaaak sangat nak stori, tapi..bile dah duk depan lappy ade je yg nak ‘join’ same.. hehe macam ni la kalau kerja dari rumah..suasana tu sentiasa havoc.. kalo kat ofis/cubicle sendiri sure aman damai je kan.. haha

emm, along skang ni dalam fasa nak bersosial/berkawan + belajar + ikut/tiru ape yg org keliling buat. tang bersosial tu ummi perasan bile setiap kali pegi mane2 pastu asal ade je budak2 baya die, mesti along pegi tegur..nak ajak main la tu.. kurang2 pon die cuit budak tu pastu die lari2..nak suh budak tu kejar die.. see.. akhirnya berlari2an budak2 ni.. kejap je dah jd kawan😉 tapi time kat masjid la x berapa nak sedap..ye lah org nak solat along and the geng sibuk main lari2..  camne ye nak biasa kan anak2 pegi masjid in the same time diorg boleh duduk diam2 either ikut solat/duk aje tepi abi ummi die??.. ade kwn2 nak share tak?

part belajar pulak, kalo abi/ummi ajar along akan ikut..if bacakan die buku ke majalah ke..mmg die duduk dengar dan ikut.. yang ni ummi nak kena perbanyakkan masa lagi untuk aktiviti macam ni..**masuk timetable heh =p

part meniru orang lak, haih! kalau ikut yang baik2 aje xpe..but tak jugak.. banyak betul pengaruh2 luar yang x elok. tv salah satu nya.. lepas ni tv nak kena simpan dalam stor ke??..

hmm..lagi ape yer..owh! along dah pandai bahasakan diri die ‘abang’ bile sembang2/main2 dgn amna..hihi so sweet😉 kalau abi ummi panggil die along die akan sengih2 suke..maybe die rase bangga sebab dah naik pangkat jd abang.. yeke??

sambung nnt..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: