.:: Experiment, Experience & Enjoy ::.

Archive for September, 2009

Raya ’09

DSCI0255-kecikAbg & Adik di pagi syawal

DSCI0266-kecikcucu bersama Datuk & Opah

DSCI0278-keciksafi’s family =)

DSCI0289-kecik@ Kampar: Opah/Opah yang bersama famili Shah Alam
(tiada dlm gambar: famili along @ lipis, famili hamzah @ HK)

DSCI0310-kecikAdik beradik.. πŸ˜‰

DSCI0316-kecik@ Kampar: Abi & anak2

DSCI0318-kecik@ Seremban: cousin 1st batch~ana, ani, fateh

DSCI0326-kecik@ Muar: Ummi & Amna.. ade iras tak?

p/s:

1. Salam Aidilfitri.
2. Maaf Zahir Batin.
3. Ada sape2 buat open house??..
4. Jemput dtg beraya di teratak kami.. πŸ˜‰

Advertisements

Eidul Fitri 1430H

Salam lebaran dari kami sekeluarga..


Ikhlas dari:
Mohd Firdaus & Salihah
Fateh Imtiyaz
Amna Rayyan

Tidur

DSC00692-tile

banyak pulak entri bergambar ye..hehe πŸ˜‰

Farewell-Iftar Family SA

DSCI0251-kecilsatu.

DSCI0249-kecikdua..

DSCI0248-keciktiga…

sabtu lepas dapat berkumpul sekeluarga di sa.. abah tepon lps sahur pg sabtu kate nak buat farewell sket utk abg hamzah & k.hajar & haneen. insyaAllah, abg hamzah sekeluarga akan fly ke Hong Kong(HK) pagi esok(16hb) bg memberi laluan kpd k.hajar utk menyambung pengajian di sane..(ayat apekah? haha)

ingatkan raya tahun ni dapat la kami beraya sekeluarga(baca: semua adik beradik ada), since basyir pon balik bercuti dari alex.. alih2 dapat berita abg hamzah akan berangkat ke HK asap..perancangan Allah mengatasi segala perancangan manusia πŸ™‚ so, sempat la kami semua bergambar kenangan..gambar pre-raya πŸ˜‰ tapi fesyen caca marba..mode sblm nak gi solat terawikh.. πŸ™‚

babai haneen sayang..uhuk uhuk.. balik malaysia nnt sure x ingat kami ni.. xpe suh papa tunjuk gambar hari2..supaya x lupa heh!

DSCI0246-kecik

oh ya, ade ole2 jumpa dari blog abg muadz.. wah, sayu lak bile tgk video nie.. hari tu xde la rase sedih pon.. selamat jalan abg hamzah sekeluarga..semoga dipermudahkan segala urusan. selamat pergi & kembali.

Usrati

oopss…ni bukanΒ  gambar pre-raya =)

CollagesFloria ’09

DSCI0208-kecik

taman ape ni x ingat..banyak betol taman berlandskap di putrajaya ni.. suke2 πŸ˜‰

-> sepanjang ramadhan ni ummi rasa gembira sangaat!! Alhamdulillah.. πŸ˜‰
-> selamat all-out di 10 akhir ramadhan.. semoga ketemu dengan lailatul qadar

Tag Cloud