.:: Experiment, Experience & Enjoy ::.

Archive for January, 2010

Takde Tajuk =)

fuhh…sangat malas lak nak update blog lately. xpe xde sape nak baca pon…just for me & myself =)

nak update sikit la a few things:

Fateh: Eid Milad~3y =)

– 23/12/09 lepas, fateh dah memanjat usia 3 tahun. bangun awal, sbb nak kena ikut hantar ummi gi interview. since birthday fateh tahun ni jatuh pada hari rabu, maka tiada sambutan apa2 dibuat..since ummi pon sibuk duk ‘study’. weekend tu abi bawa kami sekeluarga ke nilai 3..abi janji nak beli hadiah fateh.. tapii.. x ketemu yg dicari. postponed ke xde terus abi?..(ummi yg tanya ni..hehe). as from ummi, cukup la satu hari tu x marah fateh langsung..biar aje la ape die nak buat..tiada ‘no no’ utk hari itu.. huhu. ummi juga ade ber’niat’ utk start mengajar fateh membaca..(ummi nak kena study buku read easy balik..lame betol tertangguh..isk2). harap2 nye tahun ni x tangguh2 dah..abi, pls remind me ya!

– ramai jugak yg ada tanya2 fateh dah gi school belum.. jawap nye belum. abi kate tunggu fateh 4y kan? ummi ok je..itupon kalo nak hantar early pre school pon nak pilih yg jenis mcm playgroup tu, and of course islamic too. dah survey, cuma tunggu $$ je ;-p ade cadangan?

Amna yg GoodGirl

– update ttg amna lak, now at 9m sedang practice berdiri sendiri..yes, tanpa pegang/berpaut pd mana2. bila dah berdiri sudah mula menapak beberapa langkah.. agak2 bila pandai berjalan ye..mcm x lama lagi je. lepas ni boleh la main kejar2 dgn abg fateh 😉

– dah makan mcm2..tapi gigi non ada lagi. so masih mkn bubur halus mulus buatan ummi as main dish. tambahan yg lelain makan aje ape yg di suap..good2! biar abg fateh tercabar sikit..haha 🙂

itu aje setakat ni.. pesanan utk abi, kita punya retreat bila??..better late than never!

Tag Cloud