.:: Experiment, Experience & Enjoy ::.

Nasyid Kanak²


Pagi² layan nasyid islamik dgn anak². Mudah-mudahan nilai-nilai yg baik itu dapat diterapkan dlm minda mereka.. search punye search asyik jumpa nasyid indon jer.. malaysia punye ada tp x banyak dan x… sapa nak buat sila lah!😉

tapi kan…kalau tgk kat youtube ni paham² saje, kena ade mind set la nak tgk ape..budak² pun sama mcm kita gak..lepas satu, satu nak di klik nye..akhirnye upin ipin jugak nak di tgk nye huhu. so ummi buat timing aje..layan youtube dlm 30 mins aje..lepas tu buat aktiviti lain.

Comments on: "Nasyid Kanak²" (2)

  1. hoho, umminye berkaraoke dgn fateh n amna ye … lps ni boleh record laa, mane tau ade mengalir bakat2 seni datuk n ammu2 nye haha😉

  2. ala ammu balik la..nnt boleh nasyid ngan ‘anak²’ ni..pastu record la😉 diorg ni nasyid ikut wording sendiri je, fateh boleh la ikut sikit² after 2, 3 kali pra dgr. amna aaaaaaa ajer..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: