.:: Experiment, Experience & Enjoy ::.

Idea oh idea!


Owh..tenangnya rasa tatkala ummi menaip skang ni, dah siap bg anak² makan nasi..terus sorang² tertidur.

Lamanya x menulis di sini.. seakan x reti pulak nak menulis.. ;p Seronok baca blog kwn², penuh cerita-ceriti.. ummi mcm dah xde idea plak nak tulis ape..

Sebenarnya, agak bosan juga rutin harian ummi duduk di rumah..kdg² best aje, kdg² entah.. Bukanlah tidak bersyukur, tetapi sekadar melahirkan rasa hati.

Dulu² rajin juga tulis kat blog, tp skang dah berkurangan.. maybe sbb selalu pikir ape org fikir dgn tulisan ummi..tu yg jadinya tulis dlm diari hati ummi saje..

dah la..publish kan aje😉

Comments on: "Idea oh idea!" (2)

  1. hrtu abah cite fateh bile nak makan nasi die akan buat bunyi ‘eeeyyyah’ sbg tanda susahnya nak makan … haha

  2. ha’a.. mcm tu la..mcm² pe’el bila waktu makan. nasib hrtu datuk ada belikan air yogourt, jd umpan la ape lagi..heheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: