.:: Experiment, Experience & Enjoy ::.

Archive for the ‘Family’ Category

Nasyid Kanak²

Pagi² layan nasyid islamik dgn anak². Mudah-mudahan nilai-nilai yg baik itu dapat diterapkan dlm minda mereka.. search punye search asyik jumpa nasyid indon jer.. malaysia punye ada tp x banyak dan x… sapa nak buat sila lah! 😉

tapi kan…kalau tgk kat youtube ni paham² saje, kena ade mind set la nak tgk ape..budak² pun sama mcm kita gak..lepas satu, satu nak di klik nye..akhirnye upin ipin jugak nak di tgk nye huhu. so ummi buat timing aje..layan youtube dlm 30 mins aje..lepas tu buat aktiviti lain.

Ilalliqo’ Ammu..

Selamat berangkat ke alex ammu! dah check in dah kot ni, flight kul 1130 pagi ni. as usual, ummi & keluarga x dapat pegi hantar ammu kat klia. Semoga selamat tiba ke destinasi.. lepas ni kena ngadap buku balik..rajin2 belajar ye! 😉

p/s: nnt nak compile gambar2 ammu ngan anak2 kecil spjg cuti neh..he

Raya ’09

DSCI0255-kecikAbg & Adik di pagi syawal

DSCI0266-kecikcucu bersama Datuk & Opah

DSCI0278-keciksafi’s family =)

DSCI0289-kecik@ Kampar: Opah/Opah yang bersama famili Shah Alam
(tiada dlm gambar: famili along @ lipis, famili hamzah @ HK)

DSCI0310-kecikAdik beradik.. 😉

DSCI0316-kecik@ Kampar: Abi & anak2

DSCI0318-kecik@ Seremban: cousin 1st batch~ana, ani, fateh

DSCI0326-kecik@ Muar: Ummi & Amna.. ade iras tak?

p/s:

1. Salam Aidilfitri.
2. Maaf Zahir Batin.
3. Ada sape2 buat open house??..
4. Jemput dtg beraya di teratak kami.. 😉

Eidul Fitri 1430H

Salam lebaran dari kami sekeluarga..


Ikhlas dari:
Mohd Firdaus & Salihah
Fateh Imtiyaz
Amna Rayyan

Farewell-Iftar Family SA

DSCI0251-kecilsatu.

DSCI0249-kecikdua..

DSCI0248-keciktiga…

sabtu lepas dapat berkumpul sekeluarga di sa.. abah tepon lps sahur pg sabtu kate nak buat farewell sket utk abg hamzah & k.hajar & haneen. insyaAllah, abg hamzah sekeluarga akan fly ke Hong Kong(HK) pagi esok(16hb) bg memberi laluan kpd k.hajar utk menyambung pengajian di sane..(ayat apekah? haha)

ingatkan raya tahun ni dapat la kami beraya sekeluarga(baca: semua adik beradik ada), since basyir pon balik bercuti dari alex.. alih2 dapat berita abg hamzah akan berangkat ke HK asap..perancangan Allah mengatasi segala perancangan manusia 🙂 so, sempat la kami semua bergambar kenangan..gambar pre-raya 😉 tapi fesyen caca marba..mode sblm nak gi solat terawikh.. 🙂

babai haneen sayang..uhuk uhuk.. balik malaysia nnt sure x ingat kami ni.. xpe suh papa tunjuk gambar hari2..supaya x lupa heh!

DSCI0246-kecik

oh ya, ade ole2 jumpa dari blog abg muadz.. wah, sayu lak bile tgk video nie.. hari tu xde la rase sedih pon.. selamat jalan abg hamzah sekeluarga..semoga dipermudahkan segala urusan. selamat pergi & kembali.

Usrati

oopss…ni bukan  gambar pre-raya =)

CollagesFloria ’09

DSCI0208-kecik

taman ape ni x ingat..banyak betol taman berlandskap di putrajaya ni.. suke2 😉

-> sepanjang ramadhan ni ummi rasa gembira sangaat!! Alhamdulillah.. 😉
-> selamat all-out di 10 akhir ramadhan.. semoga ketemu dengan lailatul qadar

Abah @ TV3

Buat tatapan ammu kat alex tuu.. ni ade akak rakam sikit rancangan Al-Hidayah minggu lepas. gune kamera hp jer =p suara pon x clear sangat, jadi kena pasang speaker full baru leh dengar butir yg abah cakap..haha! jadi la kan daripada xde langsung..

p/s:  abaikan ajer lah suara2 latar tu yer 😉

Tag Cloud